Jernmanden (UDSOLGT)

1-dags projekt for 0.-3. klasse

Klasseprojektet består af en teaterforestilling, med efterfølgende workshop. Jernmanden er en teaterfortælling om drengen Henrik og hans møde med Jernmanden, en kæmpestor mekanisk jernrobot.

Jernmanden gnasker og gumler sig gennem traktorer og pigtråd til de lokale bønders skræk. På samme tid nærmer en stor ukendt stjerne sig jorden i høj fart og truer med at udslette alt levende. I byen hvor Henrik bor er de mest optagede af de problemer Jernmanden skaber, så de planlægger at fange og ødelægge ham. Men pludselig forsvinder han og det bliver atter hverdag og de fleste glemmer alt om Jernmanden. Men en dag tager Henrik på fisketur og der står Jernmanden.

Er man farlig fordi man er stor og frygtindgydende? Kan man løse vold med vold? Hvad gør man når man er allermest bange?

Brug din egne historie om at være bange og udvise handlekraft. Lær at fortælle med både krop og stemme og tag scenekunstneriske værktøjer med hjem på skolen. og gør det sjovere at fremlægge for de andre.

Tid og sted:

kl. 09:00 - 13:00 i Teaterbutikken, Staldgade 37, 1669 København V.

Mulige datoer for projektet (UDSOLGT):

Alle projekter er pt. fordelt. Det er muligt, at blive skrevet på venteliste ved at kontakte os på teaterbutikken@kk.dk.

Uge 47 i 2023: (OPTAGET)
torsdag d. 23. november

Uge 48 i 2023: (OPTAGET)
torsdag d. 30. november

Undervisere:

Henrik Paludan